Ansiktsfärg.se ingår i gallerian köpstaden.se. Hos oss kan du handla i alla anslutna butiker och bara betala en frakt. Klicka på valfri butik nedan (din varukorg följer automatiskt med).
RumAttÄlska.se  Ansiktsfärg.se   LyxigaPlåtburkar.se  Glasburkar.com  Medicinskåp.se  Melaminmuggar.se  Nyckelskåp.com  Änglaspel.se
15% på hela sortimentet om du anger PÅSK som rabattkod på kassasidan fram till söndag 21/4. Avdraget görs även på kampanjprodukter. P.g.a. ökat tryck kan leveranser ta 1-2 dagar extra.
   

Ansiktsfärg Regnbågsfärger

Ansiktsfärg Rainbow Face Painting Kit är ett paket för ansiktsmålning som är en given succé på barnkalaset med sin färg som täcker upp till 50 hela ansikten. Med sju olika färger (svart, vit, röd, gul, grön, rosa och lila) är det ett allround-paket som gör alla tänkbara målningar möjliga, exempelvis kaniner, fiskar, hjärtan, fjärilar och blommar – varje barn kan få det motiv som just hon eller han önskar allra mest.

Kittet innehåller även pensel, makeup-svamp och en sextonsidors guide för ansiktsmålning som underlättar för den som utför arbetet att få ett bra resultat, vare sig det är vuxna eller större barn som målar. Produktens engelska titel är Rainbow Face Painting kit. Guiden som följer med i detta paket följer även med andra paket som innehåller andra färger så ibland får man ta till fantasin om vissa färger som finns med i guden inte finns med i just detta paket.

OBS: Den här produkten går inte längre köpa

<< Visa alla färdiga paket