Ansiktsfärg.se ingår i gallerian köpstaden.se. Hos oss kan du handla i alla anslutna butiker och bara betala en frakt. Klicka på valfri butik nedan (din varukorg följer automatiskt med).
RumAttÄlska.se  Ansiktsfärg.se   LyxigaPlåtburkar.se  Glasburkar.com  Medicinskåp.se  Melaminmuggar.se  Nyckelskåp.com  Änglaspel.se
15% på hela sortimentet om du anger PÅSK som rabattkod på kassasidan fram till söndag 21/4. Avdraget görs även på kampanjprodukter. P.g.a. ökat tryck kan leveranser ta 1-2 dagar extra.

Besök vår butik

På grund av hög belastning i våra nätbutiker har vi tillfälligt stängt den fysiska butiken i Ödeshög. Nätbutikerna fungerar precis som vanligt med snabba leveranser (beställ före kl 13 vardagar och vi skickar samma dag).

För dig som vill hämta beställningen direkt hos oss i Ödeshög är det heller inga ändringar. Det är bara lägga en vanlig order på nätet samt skicka mail till kundservice@kopstaden.se att du vill hämta paketet på plats. Vi drar då bort frakten samt skickar ett mail så fort din order är redo att hämtas upp.