Ansiktsfärg.se ingår i gallerian köpstaden.se. Hos oss kan du handla i alla anslutna butiker och bara betala en frakt. Klicka på valfri butik nedan (din varukorg följer automatiskt med).
RumAttÄlska.se  Ansiktsfärg.se   LyxigaPlåtburkar.se  Glasburkar.com  Medicinskåp.se  Melaminmuggar.se  Nyckelskåp.com  Änglaspel.se
   

51% sänkt! Fyllda Blodkapslar

Grimas Blood Capsules är kapsyler tillverkade av vegetabiliska produkter och fyllda med ett rött pulver som tillsammans med saliv skapar effekten av blod. Blodkapslarna används för diverse specialeffekter inom film, TV och teater. Blodkapsyler levereras i en ask om tio fyllda kapslar.Göm kapsylen i munnen (kapsylen smälter långsamt) och bit ihop när effekten av blod ska visas. Produktionen av saliv stimuleras av ingrediensen citronsyra, detta skapar effekten av ett lätt och skummande klart blod.Borttagning 'Blodet' från kapslarna är inte avtvättbart på textilier. Blodfläckar på huden tas bort med hjälp av Grimas Cleansing Lotion. 10 st ampuller.

Grimas är ett litet holländskt företag som på hantverksmässigt vis producerar makeup för den professionella marknaden såväl som för hobbyutövare och skolor.

OBS: Den här produkten går inte längre köpa

<< Tillbaka