Ansiktsfärg.se
Logo varumärke Grimas

UV Smink Vit - 2,5 ml

Water Make-up Fluor Vit, Osynlig vid vanligt ljus, Fluorescerande i UV ljus. Appliceras direkt på huden, viktigt att du applicerar denna på en ren och inte alltför fet hud. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Water Make-up Fluor Vit, Osynlig vid vanligt ljus, Fluorescerande i UV ljus.

Appliceras direkt på huden, viktigt att du applicerar denna på en ren och inte alltför fet hud. Detta gör att kosmetikan fäster bättre på huden och gör resultatet mer hållbart. Använd en pensel eller makeupsvamp och lite vatten för att mjuka upp ytan. Arbeta inte för torrt men inte heller med för mycket vatten. Water Make-up kan även appliceras på obehandlat hår. Använd en tandborste för att göra detta.

Grimas Fluorescerande Water Make-up är en oparfymerad, glutenfri vattenbaserade smink som lyser under svart ljus. Den är avsedd för ansiktsmålning och kroppsmålning. Grimas Fluorescerande Water Make-up innehåller inte kemiska konserveringsmedel (såsom exempelvis parabener).

Grimas är ett litet holländskt företag som på hantverksmässigt vis producerar makeup för den professionella marknaden såväl som för hobbyutövare och skolor.

Egenskaper

Varumärke: Grimas
Lev. artikelnummer: 4-5010
Vikt: 13 g