Ansiktsfärg.se ingår i gallerian köpstaden.se. Hos oss kan du handla i alla anslutna butiker och bara betala en frakt. Klicka på valfri butik nedan (din varukorg följer automatiskt med).
RumAttÄlska.se  Ansiktsfärg.se   LyxigaPlåtburkar.se  Glasburkar.com  Medicinskåp.se  Melaminmuggar.se  Nyckelskåp.com  Änglaspel.se
15% på hela sortimentet om du anger PÅSK som rabattkod på kassasidan fram till söndag 21/4. Avdraget görs även på kampanjprodukter. P.g.a. ökat tryck kan leveranser ta 1-2 dagar extra.

Vanliga frågor

Fråga: Kommer ni skicka paketet idag?

Svar: Beställningar som inkommer före kl 13.00 (arbetsdag) skickas samma dag, annars nästkommande arbetsdag. 

Fråga: är färgerna säkra?

Svar: Färgerna är helt giftfria och innehåller bara godkända ingredienser enligt EU:s och FDA:s regelverk för kosmetika och leksaker. Färgerna är CE-godkända samt A-märkta vilket betyder att produkten uppfyller de stränga säkerhetskrav, som Fællesrådet för Formgivning- och Hobbymaterial har ställt. Men tänkt på att det finns de som har allergi. Prova gärna först om din modell tål färgen genom att måla lite färg på insidan av armen och vänta en stund. Om du ska måla barn så är det bra om du hör med föräldrarna om eventuella allergier. Måla inte barn som har sår i ansiktet. 

Många svar rörande priser, frakt, leverans och reklamationer hittar du i köpvillkoren.

Kundservice

E-post: kundservice@kopstaden.se. Vi försöker besvara mail inom 30 minuter vardagar 8-16, övrig tid lite längre svarstid.

Telefon: Då våra svar ofta innehåller produktlänkar, kollinummer och liknande som är svårt att ta telefonledes har vi valt bort möjligheten att ringa oss och istället lagt krutet på att besvara mail så snabbt som möjligt - i regel inom 30 minuter vardagar 8-16.