Ansiktsfärg.se
Logo varumärke Snazaroo

Ansiktsfärg Prinsessa

Ansiktsfärg Pretty Princess Face Painting Kit är en produkt som uppskattas oerhört av unga flickor – och det är lätt att förstå varför. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Ansiktsfärg Pretty Princess Face Painting Kit är en produkt som uppskattas oerhört av unga flickor – och det är lätt att förstå varför. Med denna ansiktsfärg kan barn med lätthet förvandla sig själva eller varandra till söta prinsessor genom eller ansiktsmålning, eller givetvis att få hjälp av en förälder att göra detta. Det är svårt att säga vad som uppsattas allra mest: själva målandet eller resultatet av det, men helt klart är att båda delarna bidrar till helhetsupplevelsen av produkten, som kan användas vid extra speciella tillfällen så som kalas eller bara för att göra vardagen lite mer speciell.

Kittet innehåller tre kulörer med färg á 2 ml, rosa, lila & silver, samt en pensel, och räcker till att måla minst tio ansikten – med andra ord tillräckligt för att alla deltagare på många kalas ska kunna målas med ett och samma kit.

Egenskaper

Varumärke: Snazaroo
EAN: 766416288257
Lev. artikelnummer: 518429
Vikt: 30 g

Om varumärket

Snazaroo har ett sortiment av högkvalitativa, vattenbaserade ansiktsfärger och effekter för ansiktsmålning. Färgerna står för kvalitet, dryghet samt säkerhet och är helt giftfria. Färgen appliceras enkelt och tvättas lika lätt bort med tvål och vatten.

Logo varumärke Snazaroo