Ansiktsfärg.se
Logo varumärke Snazaroo

Ansiktsfärg Regnbågsfärger

The Rainbow Collection är ett kit för ansiktsfärg som uppskattas av barn av alla åldrar, och så väl av pojkar som flickor. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

The Rainbow Collection är ett kit för ansiktsfärg som uppskattas av barn av alla åldrar, och så väl av pojkar som flickor. Med de sex vanligaste färgerna som behövs (svart, vit, blå, grön, gul och röd) går det att få till alla tänkbara varianter an ansiktsmålning och det är egentligen bara fantasin som sätter ramarna för vad den kan användas till att förvandla barnen till – och fantasin är som bekant oändlig hos barnen. Barnen kan måla sig själva, varandra, eller få hjälp av en vuxen och oavsett få ett lyckat resultat. Själva målandet är också för de flesta barn minst halva nöjet, och minst lika stor del av upplevelsen som det färdiga resultatet.

Paketet innehåller 2 ml färg av var och en av de sex färgerna, och det ingår även pensel, makeup-svamp och en affisch som kan ge ytterligare inspiration för hur färgen kan användas för att skapa färglada ansikten. Färgen räcker till att måla 30 ansikten, och räcker därmed gott och väl till att användas många gånger av ett eller några barn, eller till att ge samtliga deltagare på ett kalas sin egen målning. Produktens engelska titel är The Rainbow Collection.

Egenskaper

Varumärke: Snazaroo
EAN: 766416035509
Lev. artikelnummer: 518202
Vikt: 83 g

Om varumärket

Snazaroo har ett sortiment av högkvalitativa, vattenbaserade ansiktsfärger och effekter för ansiktsmålning. Färgerna står för kvalitet, dryghet samt säkerhet och är helt giftfria. Färgen appliceras enkelt och tvättas lika lätt bort med tvål och vatten.

Logo varumärke Snazaroo