Ansiktsfärg.se
Logo varumärke Snazaroo

Ansiktsfärg Regnbågsfärger

Ansiktsfärg Rainbow Face Painting Kit är ett paket för ansiktsmålning som är en given succé på barnkalaset med sin färg som täcker upp till 50 hela ansikten. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Ansiktsfärg Rainbow Face Painting Kit är ett paket för ansiktsmålning som är en given succé på barnkalaset med sin färg som täcker upp till 50 hela ansikten. Med sju olika färger (svart, vit, röd, gul, grön, rosa och lila) är det ett allround-paket som gör alla tänkbara målningar möjliga, exempelvis kaniner, fiskar, hjärtan, fjärilar och blommar – varje barn kan få det motiv som just hon eller han önskar allra mest.

Kittet innehåller även pensel, makeup-svamp och en sextonsidors guide för ansiktsmålning som underlättar för den som utför arbetet att få ett bra resultat, vare sig det är vuxna eller större barn som målar. Produktens engelska titel är Rainbow Face Painting kit. Guiden som följer med i detta paket följer även med andra paket som innehåller andra färger så ibland får man ta till fantasin om vissa färger som finns med i guden inte finns med i just detta paket.

Egenskaper

Varumärke: Snazaroo
EAN: 766416101013
Lev. artikelnummer: 518001
Vikt: 182 g

Om varumärket

Snazaroo har ett sortiment av högkvalitativa, vattenbaserade ansiktsfärger och effekter för ansiktsmålning. Färgerna står för kvalitet, dryghet samt säkerhet och är helt giftfria. Färgen appliceras enkelt och tvättas lika lätt bort med tvål och vatten.

Logo varumärke Snazaroo