Ansiktsfärg.se
Logo varumärke Snazaroo

Skimrande pulver

Varumärket Snazaroo har nyligen förnyat sin logotyp/utseende på denna förpackning och vill således sälja ut alla exemplar med den tidigare loggan. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Varumärket Snazaroo har nyligen förnyat sin logotyp/utseende på denna förpackning och vill således sälja ut alla exemplar med den tidigare loggan. Därför har vi fått köpa in denna produkt till ett bättre pris vilket vi nu erbjuder vidare till dig. Den enda skillnaden är alltså att produkten har den tidigare loggan och utseende på förpackningarna.

Pulver som ger en häftig skimrande färg. Går att blanda med vanliga färger eller användas för sig själv. Pulvret som som också kallas translucent eller iridescent Powder är ett väldigt fint pulver (lite som florsocker). Fukta försiktigt den medföljande svampen, gno in lite pulver i svampen och gnugga svampen mot huden. Tuben innehåller en svamp samt 4 st 8ml burkar med färgerna silver, lila, guld och turkos.

Egenskaper

Varumärke: Snazaroo
EAN: 766416771919
Lev. artikelnummer: 519280
Vikt: 62 g

Om varumärket

Snazaroo har ett sortiment av högkvalitativa, vattenbaserade ansiktsfärger och effekter för ansiktsmålning. Färgerna står för kvalitet, dryghet samt säkerhet och är helt giftfria. Färgen appliceras enkelt och tvättas lika lätt bort med tvål och vatten.

Logo varumärke Snazaroo